Defico, plaagdierbestrijding

Samenwerken voor topresultaat

Defico ® Environment Technology International te Duiven is actief op het gebied van ondermeer ratten- en muizenbestrijding en bestrijding van vliegende insecten.

Defico over BLV Mechatronica:
BLV Mechatronica levert onze printplaatjes en verricht assemblage werkzaamheden van onze apparatuur voor plaagdierenbestrijding. Wij kennen BLV Mechatronica al sedert begin jaren 90. Zo’n langdurige zakelijke relatie zegt alles over het belang dat Defico hecht aan BLV.

“Nooit klachten gehad, het werk is altijd goed”, aldus Joop Kelderman. “De belangrijkste facetten zijn de prettige samenwerking, de flexibiliteit, de mogelijkheid van kleine seriewerk en de kwaliteit die altijd dik in orde is. Ook vinden wij het belangrijk dat BLV met zijn tijd meegaat want op elektronicagebied zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen. Men houdt zijn kennis en apparatuur modern. Zo investeerde BLV in een goede golfbad soldeermachine en ook de laatste voorschriften over loodvrij solderen zijn door hen onmiddelijk opgepakt. Samenwerking met anderen wordt niet geschuwd. Zo werkt men samen met een regionale leverancier van SMD electronica montage. Kortom, wij hoeven nergens naar om te kijken; er wordt voor ons gezorgd. Ook op die manier blijft onze relatie in stand.”

Rodentio single Rodentio groot akoestische vogelafschrik plaagdierbestrijding
Copyright © 2020 BLV Mechatronica | All rights reserved. Disclaimer