EQT Nederland: deurbelsystemen

Kleine series en service op afroep

EQT Nederland te Helmond is distributeur van het Italiaans BPT, al meer dan 45 jaar gerenomeerd fabrikant van deurtelefoon- en video-entreesystemen. De Nederlandse ditributeur fungeert als systeem adviseur bij de toepassing van het BPT gamma, is voorraadhouder en serviced bij storingen en reparaties.

EQT Nederland over BLV Mechatronica:
BLV Mechatronica verzorgt assemblages van encoders voor belpanelen en video aftak systemen van onze belsystemen. De relatie bestaat zeker al sedert 2002 en blijft tot volle tevredenheid functioneren.

“Dichtbij, korte communicatielijnen en vlotte service”, zo vat Ton van Heeswijk van EQT de relatie samen. “BLV is ons aanbevolen en het werkt. Wij zijn zeer gebaat bij een toeleverancier die ons ontzorgt. Behalve dat BLV prima inspeelt op de door ons gewenst kleine seriegrootte van 100 à 150 stuks komt hij de spulletjes gewoon halen en brengen. Bijna op afroep kun je zeggen. Ook beschikt hij over een netwerk en bemiddelt in andere disciplines. Flexibele bedrijfjes voor printontwerp bijvoorbeeld. Met zoveel service en een allezins redelijke prijs is er alle reden voor continuïteit”.

voorbeelden van prints deurbelsysteem intercomsysteem

link: www.eqt-nl.com
Copyright © 2020 BLV Mechatronica | All rights reserved. Disclaimer