Producten

Actuele voorbeelden van producten waaraan BLV werkt.

SEM Waterbehandeling

Sem Waterbehandeling in Veldhoven levert een heel scala producten aan professionele zwembaden en sauna’s. Deze zorgen er voor dat zwemwater voldoet aan de wettelijke eisen. Tot het scala behoren meet- en regelapparatuur, slangenpompen voor het doseren van chemicaliën, flowmeters, breaktanks om water toe te dienen aan zwembaden los van het leidingnet.

Sem Waterbehandeling over BLV Mechatronica:
“Wij hebben in BLV een prima partner in accuratesse en zorg. Dat is in onze servicegevoelige markt een groot pluspunt.” Lees verder over deze aanbeveling…

BPT deurbelsystemen

Halfproducten voor deurbelsystemen van de BPT Nederland. Het betreft printen die zorgdragen voor versterking van videosignalen of voor codering van belsignalen. Hieraan worden voorzieningen toegevoegd ter condens- en kabelbescherming.

BPT over BLV Mechatronica:
“Grootste pluspunt: Netwerk, flexibiliteit, veel service en een allezins redelijke prijs”. Lees nog meer complimenten …


Tyco elektronica producten

De voltageregulator wordt via Tyco Electronics geleverd aan Philips Health Care. Het dient om ingaande spanningspulsen met een spanning van 12 Volt om te zetten naar een uitgangsspanning van 5 Volt. De voltageregulator wordt toegepast bij röntgenapparatuur en beschikt daarom over een speciale antimagnetische behuizing. Het is een volledig handgesoldeerd project. Bijzonder zijn de zeer specifieke eisen m.b.t. het solderen van de print in de behuizing in verband met mogelijke warmteexpansie voor de print. Het handsoldeerwerk wordt verricht volgens de IPC-A-610D standaard.

Tyco over BLV Mechatronica:
"Bij onze uitbesteding aan BLV wij hebben een deskundige meedenker ontdekt die het allemaal regelt voor ons." Nog meer over deze meedenker…
Copyright © 2020 BLV Mechatronica | All rights reserved. Disclaimer