BLV Mechatronica: Uw servicegerichte partner voor elektronica productie

Hét adres voor kleine tot middelgrote series elektronica productie en eindassemblage. Eentje met vanzelfsprekende vergaande extra services zoals assembleren, functioneel testen, verpakken, labelen en data invoeren in uw kwaliteits- en voorraadsysteem. Test BLV Mechatronica en verstuur het contactformulier.

Traject aanpak

BLV Mechatronica is een flexibel, klein bedrijf, gespecialiseerd in de productie van professionele elektronica. Met ons netwerk van medespecialisten bestrijken wij het hele traject van technische specificatie, via printfabricage en assemblage tot eindgetest afleveren.

SMD montage

BLV Mechatronica is op de modernste wijze uitgerust en verzorgt alle SMD montages. Wij beschikken ondermeer over de Seho golfsoldeermachine met de ‘Powerwave’ nozzle. Uiteraard solderen wij loodvrij (SN100C). Wij richten ons op bedrijven met een eigen product of productontwikkeling. Onze klanten bouwen kleine tot middelgrote series apparaten in tal van sectoren.

IPC specialist

Of het nu gaat om prototypes, protoserie of lopende producties BLV Mechatronica kan u in iedere fase van realisatie van dienst zijn. Wij zijn gecertificeerd IPC specialist. Dat wij borg staan voor uitstekende kwaliteit kunt u lezen bij onze referenties. Die vormen onze trots die wij graag handhaven bij alle bestaande en nieuwe projecten.

BLV Mechatronica hanteert een persoonlijke manier van zaken doen met veel aandacht voor individuele wensen. Wij verzorgen graag het hele traject.

Prototype ontwikkeling
Hoe ontwerpen en ontwikkelen wij uw prototypes?

Wij kennen de weg in het land van elektronicaontwerp als geen ander.
[ LEES VERDER ]
Slimmer assembleren
Hoe kunt u nóg slimmer assembleren?

Honderden apparaten geassembleerd. Maar kan het ook goedkoper? Maak gebruik van de BLV expertise.
[ LEES VERDER ]
Orde op zaken
Hoe brengen wij uw assemblage op orde?

Ieder nieuw project begint met vast te stellen of een vliegensvlugge start mogelijk is.
[ LEES VERDER ]
Copyright © 2020 BLV Mechatronica | All rights reserved. Disclaimer